Kies een winkel

Kies de winkel die u wilt bezoeken.

Standaard

Kies een winkel

Kies de winkel die u wilt bezoeken.

Standaard

Cruisecontrol

Cruisecontrol inbouwen
Cruisecontrol inbouwen

Met de cruise control kunt u o.a.:

  • De snelheid die u op dat moment rijdt, vastleggen.
  • Snelheid verhogen of verlagen
  • De Cruise control uitschakelen
  • De laatst gereden cruise control snelheid hervatten

Beveiliging cruise control systemen
De cruise control schakelt onmiddellijk uit zodra u remt of het koppelingspedaal indrukt.
U neemt daarna zelf de snelheid weer over. Uiteraard kunt u de cruise-control ook handmatig uitzetten.

Omdat bijna elke auto apart wordt aangestuurd zijn de types per automerk gecategoriseerd. Er zijn auto’s met een mechanisch bediende gasklep d.m.v. een kabel en de electronische bediening.

Alle Cruise Controls inclusief montage nu vanaf 449,-

 

De CM3 bediening

 
Gold cruisecontrol PSA

John Gold CM3 cruisecontrol bediening:
Qua uiterlijk en functies lijkt deze op zijn beurt weer op de CM4. Een belangrijk verschil is echter dat deze bediening geen memory-functie heeft, alleen de basisfuncties zijn aanwezig. Dat wil zeggen dat de cruisecontrol aan, uit, harder en zachter kan. Qua vorm hebben we het minimalistische uiterlijk van de CM4 hiervoor gehouden, passend bij de functionaliteit.

 
     

De CM4 bediening

 
Gold cruisecontrol PSA

John Gold CM4 cruisecontrol bediening:
Het kleine broertje van de CM5. De CM4 biedt op veel vlakken dezelfde functionaliteit als de, maar in een andere vorm en met een memory-knop minder. Dat betekent dat deze 2 in plaats van 3 snelheden kan opslaan. Iets minder functionaliteit voor een iets zachter prijsje. Verder is de CM4 dus wat kleiner dan de CM5, wat voor bepaalde klanten mogelijk prettiger is.

 
     

De CM5 bediening

 
Gold cruisecontrol PSA

John Gold CM5 cruisecontrol bediening:
Ons meest veelzijdige en unieke model, de CM5 bediening. Wij zijn zelf nauw betrokken geweest bij het ontwerpen van dit model. Het biedt 3 memory-knoppen om makkelijk te wisselen naar de gewenste snelheid, ideaal op de afwisselende Nederlandse (snel)wegen. Dit valt zelfs tijdens het rijden gemakkelijk in te stellen. Verder is de CM5 natuurlijk voorzien van de gebruikelijke standaardfuncties.

 
     

 

De CM7 bediening

John Gold CM7 cruisecontrol bediening:
Een model dat wij al wat langer voeren. De CM7 is een eenvoudige bediening bediening maar flexibel op verschillende locaties te plaatsen. Mocht u dus om een reden liever geen bediening links aan de stuurkolom hebben, dan kan de CM7 een uitkomst zijn. Bedenk wel dat er nog ruimte moet zijn voor bedrading.

 
     

CM PSA origineel

Gold cruisecontrol PSA

Peugeot & Citroën cruisecontrol bediening:
Speciaal voor de merken Peugeot en Citroën hebben we de CM PSA. Dit model is gemaakt om bij het specifieke design van deze merken te passen. De functionaliteit is vergelijkbaar met de CM3. Uiteraard is dit model een keuze, wanneer u liever de CM5, CM4 of CM3 heeft kan dat natuurlijk nog steeds.

Er zijn geen producten in deze categorie.
Powered By OpenCart
Car inbouw en tint center © 2023