Diensten en Voorwaarden

STAR CAR INBOUW en TINTCENTER

Gespecialiseerd in het leveren en monteren van NAVIGATIE, ALARM, CARKITS, PARKEERSENSOREN, CRUISECONTROL, RAMEN BLINDEREN, RUITEN TINTEN.

We verzorgen al bijna 19 jaar de montage in auto's, bestelbussen, motorfietsen en campers.

U kunt bij ons terecht voor al Uw inbouw, uitbouw en overbouw werkzaamheden.
We staan garant voor kwaliteit en goede service, alleen topkwaliteits producten worden door ons aangeboden en geven 3 jaar garantie op het inbouw.

U bent bij ons welkom voor het inbouwen van zowel een simpel autoradio en speakers of tot de meest geavanceerde systemen en projecten.

We verzorgen de levering en montage van nagenoeg alle electronica die toepasbaar is in de automotive brance.

Montages die wij dagelijks uitvoeren:
♦ Autoalarmsystemen,ongekeurde en volgens SCM certificatie
♦ Scooter en Motorfiets alarmen
♦ Car Hifi,radio,speakers,versterkers,etc.
♦ Tv en Dvd vrijschakelen
♦ Handsfree Carkits universeel en orgineel geintegreerde
♦ Navigatiesystemen
♦ Multimedia zoals tft lcd monitoren in plafond of hoofdsteunen
♦ Centrale deurvergrendeling met of zonder afstandsbediening
♦ Achteruitrij Camera of Sensoren in de bumper
♦ Verlichting zoals exenon , led en HID kits
♦ Ramen Tinten / Blinderen
♦ Decoderen van autoradios / navigatie systemen

Tevens zijn wij oficcieel Kiwa SCM erkend bedrijf voor het beveiligen van uw voertuig.

Ook kunt u terecht voor het inbouwen van uw eigen apparatuur zoals Alarm, Cpv, Carkit, Dvd, Navigatie etc,etc..
 

Montage is mogelijk in onze werkplaats in Rotterdam of bij U op locatie met concurrerende prijzen!

 

Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van StarCarHifi en op alle aangegane overeenkomsten(afspraken).

Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden aanvaardt.

 Van het in deze Algemene Voorwaarden bepaalde kan uitsluitend worden afgeweken indien dit uitdrukkelijk schriftelijk is overeengekomen.
 
StarCarHifi behoudt zicht het recht voor om deze Algemene Voorwaarden regelmatig aan te vullen of te wijzigen.
 
Totstandkoming overeenkomsten

Een overeenkomst komt tot stand op het moment dat een orderbevestiging is aan de consument is gemaakt, dit kan zijn; telefonisch, mondeling, persoonlijk langskomen en of via email.

StarCarHifi is gerechtigd om een bestellingen of een inbouwwerkzaamheden te weigeren dan wel bijzondere voorwaarden aan de levering te verbinden, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald. 

StarCarHifi behoudt zicht het recht voor, om fouten in de prijsopgave, zoals evidente onjuistheden, kunnen ook na de totstandkoming van de overeenkomst te corrigeren.

In geval van niet-tijdige of geen betaling is StarCarHifi bevoegd de overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden of (verdere) levering op te schorten tot het moment waarop de consument de betalingsverplichtingen inclusief kosten volledig is nagekomen.

 Alle aanbiedingen van StarCarHifi zijn vrijblijvend en geldig zolang de voorraad strekt.

Levering en diensten
Bestellingen voor inbouwen worden zo snel mogelijk afgehandeld. De vermelde levertijden zijn slechts indicatief en gelden nimmer als fatale termijn.
 
StarCarhifi streeft ernaar om de bestellingen binnen 3 werkdagen te leveren.
 
Bij internationale bestellingen geldt een termijn van 14 werkdagen. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren als wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat.

 Zodra de consument het aangeboden pakket weigert of niet afhaalt, wordt deze retour gestuurd naar StarCarHifi. Gemaakte verzend-en administratiekosten zullen op de consument verhaald worden.
Annulering van orders kan alleen voordat het ingebouwd is, als een product reeds is ingebouwd dan kan StarCarhifi weigeren terug te nemen, tenzij er een speciale regeling of een coulant regeling treft uit de kant van StarCarHifi
Retouren
 De consument heeft het recht om de door StarCarHifi geleverde goederen binnen 14 werkdagen te retourneren.
Indien de artikelen ongebruikt/onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet StarCarHifi de betaalde prijs en de verzendkosten.
Beschadigde producten, danwel producten met beschadigde verpakking, producten met elke andere afwijking van het aan u geleverde, kunnen niet worden geretourneerd op basis van een beroep op de afkoelingsperiode.
Retourneren is alleen mogelijk wanneer de producten in nieuwstaat zijn, ongebruikt, in de originele onbeschadigde verpakking inclusief alle materalen en verpakkingen en onder toezending van een kopie van de betreffende factuur. Retouren dienen te worden voorzien van een omverpakking zodat de artikelverpakking onbeschadigd blijft. Let op.
 
De 14 dagen retourtermijn geldt niet voor goederen die afgehaald zijn, speciaal is besteld en reeds is ingebouwd.

Wanneer de goederen niet binnen 14 werkdagen zijn geretourneerd, geldt de overeenkomst als geaccepteerd.
 
Garantie en aansprakelijkheid
Ondanks de constante zorg en aandacht die StarCarHifi aan de samenstelling van de website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op de website wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is

De consument is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren.
 
De consument kan StarCarHifi niet aansprakeleijk stellen voor zelfgemaakte keus of wensen achteraf de inbouwwerkzaamheden.
 
De consument is verplicht zelf de controle uit te voeren voordat de werkzaamheden zijn uitgevoerd.
Voorbeeld; als u een startblokkering wilt inbouwen dan denken wij dat u een extra beveiliging wilt en de originele systeem niet vertrouwd, StarCarHifi is niet verplicht om dit door te geven,
achteraf de inbouwklus kan de consument StarCarHifi niet aansprakelijk stellen omdat al een originele startblokkering aanwezig is.

StarCarHifi hanteert een garantietermijn van een jaar.

De informatie op de website wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. StarCarHifi behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.
 
Alleen de eerste gebruiker heeft recht op de garantie, bij verkoop aan derde vervallen alle rechten tenzij anders afgesproken is en op de factuur is vermeld.

Zonder aankoopbon vervalt de garantie.
 
Wanneer u een product wilt terugsturen dient u eerst contact op te nemen met StarCarHifi.

De aanspraak op garantie vervalt indien beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.
indien er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder begrepen reparaties die niet met toestemming van StarCarHifi of de fabrikant zijn verricht.
   
   

 

 

 

Powered By OpenCart
CAR INBOUW en TINTCENTER © 2018